Бечић: Пуна подршка председнику Србије за мере које је предложио

Поводом немилих догађаја који су задесили Србију, огласио се и председник Одбора за контролу служби безбедности Игор Бечић и тим поводом дао пуну подршку председнику Србије Александру Вучићу за мере које је предложио.
1
Фото: Printscreen/Ilustracija&/ YoutebeDanubeRegionStrategy

"Јако сам потресен, ове ужасне и болне вести су нас је затекле у Анкари на самиту парламентарне скупштине. Ово је веома тежакмоменат за наш народ.  Желим да овом тренутку као председник Одбора за контролу служби безбедности пружим пуну подршку председнику Вучићу за мере које је предложио. Очекујем да Влада отпочне што хитнију примену мера које је председник саопштио. Истовремено желим да нагласим недвосмислену подршку Министарству унутрашњих послова, Министарству Одбране и Безбедносно информативној агенцији у настојањима да обезбодних мера безбедности и беспоштедну борбу против сваког облика насиља", нагласио је Бечић.

"Истовремено, морам да нагласим, да је  ово моменат који захтева јединство државе, институција и свих грађана не само у овој огромној тузи, већ и у борби против сваког облика насиља. Стога ми је несхватљиво да постоје медији и појединци који су у стању да овако трагичне догађаје користе за нападе, мржњу и обрацуне са председником Вучићем. Није ово моменат за тако подло деловање, ово је моменат када нам је потребно јединство на свим нивоима друштва", рекао је Бечић.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести