Брат ухапшеног Пантића: И даље не знамо ништа о њему

КОСОВСКА МИТРОВИЦА: Брат ухапшеног бившег припадника косовске полиције Дејана Пантића, Синиша изјавио је данас да је на барикадама од првог дана, али да још нема никаквих информација о брату.
Dijalog Beograd Pristina/F. Bakic
Фото: Дневник/Ф. Бакић/Приштина

Синиша Пантић за Косово онлајн каже да породица не зна да ли је његов брат добио терапију која му је послата и додаје да се још нису чули са њим.

"Кад сам синоћ чуо од главног представника Еулекса да ни он не зна где је, ни да ли је примио терапију, није ми било свеједно. Највише бих волео да нам дозволе бар један позив, мени као брату или његовој најближој породици да се јави, жени или сину, коме год он хоће да се јави", каже Пантић.

Истиче да би највише волео да га пусте на слободу јер је невин.

"Молим ко може да помогне, да га пусте што пре, ако не, бар да буде у кућном притвору док не прође тај процес од месец дана који му је додељен или да буде пуштен скроз на слободу, а да процес траје", каже Синиша Пантић.

Шеф Еулекса Ларс Вигемарк претходно је рекао да мисија ЕУ има контрадикторне информације о ухапшеном Пантићу и да још не знају где се он налази, нити да ли је примио лекове које је Еулекс предао косовској полицији.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести