Брнабић: Дигитализација државне управе ми је приоритет

БЕОГРАД:  Дигитализација државне управе и пружање услуга грађанима који ће их користити на једноставан и брз начин један је од мојих приоритета, поручила је премијерка Ана Брнабић, након што је Влада Србије данас одлучила да оснује Канцеларију за ИТ и електронску управу. 
Premijerka, Ana Brnabić Foto: Tanjug/Z. Žestić
Фото: Tanjug

Брнабић је, како је саопштено, истакла да је електронска управа један од главних покретача унапређења квалитета, ефикасности, економичности и транспарентности јавне управе.

"Прихватањем електронске управе остварују се веће задовољство грађана, веће уштеде кроз елиминисање паралелних процеса, скраћивање времена обраде поступака и повећање квалитета услуга државе ка грађанима и привреди, а истовремено се на најбољи начин боримо против корупције“, изјавила је премијерка Брнабић након седнице владе.

journalist u m…
29.07.2017 • 11:53
Tvrdnja premijera gospodje Ane Brnabić može se dovesti u pitanje.Naime,moja supruga Mileva Zgaga iz Bele Crkve ne može da prima penziju,jer nema osobnu kartu,pošto nema u svojoj 76 g.državljanstvo Srbije.Policija i matičar opštine Bele Crkva se prepucavaju,dok moja supruga čeka rešenje.
EUR/RSD 117.5791
Најновије вести