Брнабић: Ми се нисмо одвојили од људи и то је најважније

БЕОГРАД: Повереница београдског одбор СНС Ана Брнабић изјавила је да приликом обиласка Општинског одбора СНС у Лазаревцу жели најпре да обиђе свих седамнаест одбора, да разговара са што више грађана, те да учествује и у свим другим страначким активностима.
ana brnabic, yt printscreen
Фото: Youtube Printscreen

“Желимо да представимо резултате, да представимо другачије лице у политици, јер сведоци смо да се свакодневно појављују непримерене изјаве, претње, вређања од стране опозиције која очигледно нема никакав програм”, рекла је Брнабић.

Брнабић сматра да је та "политика лажи и мржње, коју Ђиласовци свакодневно пласирају", довела до тога да своје фрустрације манифестују и физички и подсетила на напад на просторије СНС-а у Новом Саду, те замолила све присутне да не наседају на провокације, већ да иду од врата до врата, да буду присутни на штандовима и да грађанима презентују постигнуте резултате.

“Ми смо странка која је присутна међу грађанима, разговарамо са свима чак и са онима који не деле наше мишљење. Ми се нисмо одвојили од људи и то је оно што је најважније. Битно је да подсетимо грађане на резултате, али и да представимо планове за даљи развој Лазаревца, Београда и Србије”, нагласила је Брнабић.

Грађани знају да Српска напредна странка стоји иза својих речи, да испуњавамо наша обећања, казала је и додала: “Кампања која нас очекује биће тешка, али наше је да се боримо радом и резултатима. Асфалтиране су улице, сређени паркови, боримо се за радна места и за бољи квалитет живота сваког грађанина”.

Повереница београдског одбора искористила је прилику и још једном апеловала на све да се вакцинишу јер је то једини начин да се изборимо са пандемијом.

“Једино одрживо решење јесте вакцинација, све друго је само продужавање агоније. Све мере попут ношења маски и дистанце су и даље на снази, али једина права мера јесте вакцинација”, нагласила је Брнабић.

Осврнувши се на данашњу конференцију Маринике Тепић, Ана Брнабић се запитала "да ли лажима свих који су на Ђиласовом платном списку има краја".

“За разлику од Маринике и њеног послодавца Ђиласа који се боре само за личне интересе и властити џеп, Александар Вучић се бори за Србију, нема милионе на рачунима и то сви грађани виде, осећају и знају. Александар Вучић се против лажи бори радом”, рекла је Брнабић и позвала све да у тој борби дају свој допринос и да представљају свуда и на сваком месту постигнуте резултате и планове за даљи развој јер је то у интересу грађана.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести