Црногорци са КиМ пружиће подршку Вучићу на предстојећем скупу “Србија наде”

ГРАЧАНИЦА: Црногорска либерална странка Косова (ЦЛС), која окупља црногорску заједницу у јужној српској покрајини, пружа недвосмислену подршку председнику Србије Александру Вучићу у, како је наведено у саопштењу, дивовској борби за виталне интересе народа и државе.
1
Фото: Printscreen/YouTube/Light2Tube

Председник ЦЛС Радоман Додеровић изјавио је да ће руководство, чланови и гласачи те политичке партије у великом броју присуствовати митингу “Србија наде”, који ће бити одржан 26. маја у Београду.

Он каже да је актуелни и будући статус Косова и Метохије решен Уставом Србије и потврђен Резолуцијом 1244 Савета безбедности Уједињених нација.

“Све друго је борба председника Вучића да се не деси да стане живот за Србе и Црногорце у покрајини у међувремену. Ко то не види слеп је поред очију. Србија и сви народи који у њој живе, укључујући и Црногорце, никада економски нису били снажнији и то смета онима који последњих дана, седмица и месеци покушавају да зауставе Србију на путу напретка и очувања народа на Косову и Метохији”, нагласио је Додеровић.

Црногорска либерална странка Косова, како каже, подржава и све напоре Српске листе на Косову и Метохији.

„Придружујемо се позивима да се наш, један те исти, српски и црногорски народ, одазове што масовније митингу “Србија наде”. Нећемо дозволити да слуге наших душмана и разне агентуре зауставе нашу Србију. Сви до једнога идемо на митинг подршке нашој Србији”, закључио је Додеровић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести