Црногорски званичници вином поздравили евакуацију српских држављана

ПОДГОРИЦА/БЕОГРАД: Амбасада Србије у Црној Гори данас је евакуисала и хуманитарним летом за Београд пребацила 81 држављанина Србије, који су се затекли у Црној Гори и имали потребу приоритетног повратка у нашу земљу.
montenegro erlajns
Фото: Youtube Printscreen
Амбасада Србије у Црној Гори је саопштила да је то учинила уз помоћ црногорског Министарства спољних послова, управе полиције, авиокомпаније "Монтенегро ерлајнз" и Аеродрома у Подгорици, уз захвалност на помоћи.
 
"Желимо свима њима да посебно и јавно захвалимо и да, истичући овакве примере сарадње, допринесемо најбољим могућим односима између Србије и Црне Горе", стоји у саопштењу.
 
Истиче се и "да се само заједнички, сложно, братски и пријатељски можемо супроставити заједничком непријатељу и показати људску солидарност и бригу за све наше грађане".
 
Испраћају и евакуацији држављана Србије присуствовали су амбасадор Владимир Божовић, конзул - жеран Зоран Дојчиновић, шеф Оперативног штаба Владе Црне Горе и државни секретар МУП Драган Пејановић који је, како се наводи, симболично, за здравље, свима поклонио по боцу црногорског вина.
EUR/RSD 117.1643
Најновије вести