Ђилас и Обрадовић негирају повезаности са нарко дилерима

БЕОГРАД:  Драган Ђилас и Бошко Обрадовић у заједничком саопштењу демантовали тврдње државне секретарке МУП-а Биљане Поповић Ивковић да су повезани са нарко мафијом
obradovic, tanjug dgooll
Фото: Tanjug/D.Goll, arhiva

Драган Ђилас и Бошко Обрадовић демантовали су данас у заједничком саопштењу тврдње државне секретарке МУП-а Биљане Поповић Ивковић да су повезани са нарко мафијом, да покушавају да криминализују полицију јер су у фамилијарним и кумовским везама са нарко - дилерима, као и наводе председника Александара Вучића да прогоне полицајца Горана Папића јер је он уха.псио нарко - дилера који је на слици са Драганом Ђиласом.

Они тврде да су сви ови наводи повезани са случајем "Јовањица" и "Крушик" у које је, како тврде уплетена сам врх СНС-а, те додају да и председник Вучић и Поповић Ивковић знају да није истина да су они људи блиски нарко-дилерима.

Ђилас и Обрадовић даље у саопштењу постављају питање где они могу да саопште грађанима да нису нарко дилери, да не прогоне полицајце, "да им неки ухапшенуи криминалац није кум, да неко ко није ожењен нема шурака... " и додају да им преостаје да иду од врата до врата и објашњавају људима и да нису дилери дроге.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести