Ђилас: Имамо свој план како ћемо сменити власт

Председник ССП Драган Ђилас изјавио је данас да нико из ове странке неће ићи на разговоре које организује опозиција, нити ће објашњавати зашто они нису тамо
Dragan Đilas Foto: Tanjug
Фото: Tanjug

БЕОГРАД: Председник ССП Драган Ђилас изјавио је данас да нико из ове странке неће ићи на разговоре које организује опозиција, нити ће објашњавати зашто они нису тамо, не зато што имају нешто против неког од њих, већ зато што, како каже, ССП има свој план и држаће га се.

Како је рекао у обраћању на ФБ,а пренето у саопштењу ове странке,тај план подразумева претходни, да нема изласка на изборе под овим условима, да се кроз бојкот избора показало људима у Европи и европском парламенту да овде не постоје услови за фер и поштене изборе, те да су три посланичке групе у ЕП у потписале подршку захтевима да дође мисија која ће водити преговоре и која ће довести до споразума по коме ће се избори одржати.

" Тиме се сада бавимо. Тек када дођемо до фер услова онда ћемо се бавити проналажењем људи који ће бити на листама. То је трећи корак. Држимо се нашег плана“ изложио је план како ће сменити власт у Србији Ђилас.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести