Ђилас: Уредник Блица говори неистину

БЕОГРАД: Лидер Савеза за Србију Драган Ђилас негирао је данас наводе главног и одговорног уредника Блица Предрага Михајловића да је на Твитеру јавно претио том дневном листу и новинарима тог медија да треба да ''''мисле шта ће сутра кад ови људи не буду на власти..". 
dragan djilas, Tanjug/Sava Radovanović
Фото: Танјуг/Сава Радовановић

Ђилас је у писаној изјави достављеној Тањугу навео да никада није претио Блицу, већ да је на Твитеру изнео став о уређивачкој политици Блица, као и о чињеници да се у штампарији тог листа штампају Информер, Ало и Српски телеграф.

Тврди да у његовим твитовима нема никаквих претњи и да су они доказ да је Михаиловић изрекао неистину. 

Ђилас је поручио да ће, ако Михаиловић настави „са изношењем неистина и лажним оптужбама”, заштиту својих права потражити на суду.

Главни и одговорни уредник Блица Предраг Михајловић рекао је данас гостујући у Јутарњем програму ТВ Прва, да та медијска кућа често трпи притиске и претње од анонинимних личности, криминалаца, до политичара. 

"Рецимо, недавно нам је Драган Шилас на твитеру претио, вршио је притисак да ли ми штампамо или не штампамо друге новине или - "мислите о овоме, једнога дана ти неће бити на власти". . . Мислим да је реч о недопустивој врсти притиска", рекао је Михајловић за ТВ Прва. 

На питање водитељке да ли им је још неко скорије претио, уредник Блица је рекао да није. 

EUR/RSD 117.1207
Најновије вести