24 СЕДАМ: ЂИЛАСОВ ИДЕОЛОГ ЗАХТЕВА ПРИЗНАЊЕ ТЗВ. КОСОВА, улазак у НАТО, и унитарну Босну!

Теодоровић, који је познат по антисрпским ставовима, али и по објави на друштвеним мрежама у којој је показао да не би имао ништа против да се потпредседница СНС Невена Ђурић претуче, сад је наставио са својим сулудим 'захтевима'
б
Фото: Youtube Prinscreen / N1

Идеолог Ђиласове опозиције и један од гуруа резервне листе Србије против насиља, НАТО листе Србија на Западу, као и подржавалац  аутошовинистичке Иницијативе ПроГлас, Душан Теодоровић поручио је, без имало стида, да Србија мора да призна лажну државу Косово и да уведе санкције Русији!

Теодоровић, који је познат по антисрпским ставовима, али и по објави на друштвеним мрежама у којој је показао да не би имао ништа против да се потпредседница СНС Невена Ђурић претуче, сад је наставио са својим сулудим 'захтевима'.

Он је на мрежи Икс поручио и да 'Републику Српску треба посматрати искључиво као део унитарне Босне и Херцеговине'.

Прочитајте још:

НАТО:  Да

ЕУ:  Да

Косово :  Да

Санкције Русији:  Да

Српска, део БиХ:  Да

Било које "Не" оставља нас у мраку, беди и примитивизму, на периферији развијеног света - написао је екстремно антисрпски настројени Теодоровић на мрежи Икс.

Дезертер-пребег за време НАТО агресије, наставља агресију на све српско и у мирнодопско време.

Теодоровић је као  професор Саобраћајног факултета 1999. године отпуштен, јер данима није долазио на посао, али је после три године враћен на радно место, и то мимо конкурса, а све захваљујући Србијанки Турајлић, открио је својевремено студент Александар Јакшић.

Теодоровић је добио отказ јер је пет дана заредом боравио у Америци, а да одсуство није пријавио надређенима.

Он је 31. маја 1999. добио решење о престанку радног односа због изостајања са посла. Увидом у евиденцију запослених, академик је изостао с посла више од пет дана узастопно и декан му је дао отказ. Академик 2003. године шаље захтев за заснивање новог радног односа, наводећи да је отпуштен независно од његове воље.

Обзиром на тајминг изостајања са посла и то да је професор фактички побегао са свог радног места у САД у јеку НАТО агресије на нашу земљу, можемо слободно закључити да је Теодоровић тада био дезертер - пребег. То што је сада уз НАТО листи на изборима, није никакво изненађење, већ само континуитет, јер ако је у ратном стању био у(з)САД уместо да буде уз своју земљу и народ под агресијом, зашто не би био на страни агресора и у мирнодопским условима, када се агресија одвија другим средствима.

Теодоровић дезертер-пребег у време НАТО агресије, а жена му члан ЈУЛ-а?! 

Док је Теодоровић неко ко је бежао из земље за време НАТО агресије на нашу земљу и то у државу која је имала кључну улогу у тој агресији, његова супруга, Љиљана Мијатовић, позната и по потписивању контроверзних петиција подршке колегама оптуженим за корупцију, била је ни мање ни више него члан Југословенске левице (ЈУЛ) , партије Мирјане Марковић, супруге Слободана Милошевића. Те информације је јавности предочио својевремено, нико други до , опозициони Сергеј Трифуновић. Иако му је професор Теодоровић запретио тужбом за клевету, након што га је Трифуновић разоружао одређеним доказима за своје тврдње, Теодоровић је само устукнуо и рекао да ће га блокирати!

Не знамо да ли су се Теодоровићи тако стратешки поделили током деведесетих, па у случају да која год страна победи, буду на добитку, али знамо да је академик Теодоровић последњи који би имао право да нам дели лекције о моралу и демократији.

24седам

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести