Ђукановић: Нови сукоб у Влади убрзаће њену реконструкцију

БЕОГРАД: Нови сукоб у Влади Србије због геј сликовнице убрзаће њену реконструкцију, уверен је члан Председништва СНС и посланик напредњака у Скупштини Србије Владимир Ђукановић, који каже да промене у кабинету Ане Брнабићу треба да се десе "већ сутра".
sns
Фото: Tanjug

Ђукановић је рекао да лично даје пуну подршку Ани Брнабић, те истиче да се згражава над цињеницом да поједини људи из Владе намерно на небитним темама креирају аферу и "забадају премијерки нож у леда", покушавајући да уруше њен кредибилитет и ауторитет. 

"Они на тај начин руше Владу, а то раде јер се Ана Брнабићу многим националним темама, посебно око Косова и Метохије, показала као заиста истински српски патриота и родољуб који чува интересе своје земље", сматра Ђукановић. 

То, оцењује, смета појединим западним круговима, а наводи да "неки ликови" у Влади заиста раде за те западне кругове и тако урушавају Владу. 
"Искрено, волео бих и надам се томе да реконструкција буде што пре јер овако више не може да се ради. Ти, који раде за западне агентуре, нек иду да раде за њих, а у Влади нек буду људи који раде за Србију", наглашава Ђукановић у изјави за данашње издање листа "Ало".

Иначе, реконструкција Владе је раније била одложена због дешавања око КиМ, а како пише "Ало", велика свађа у Влади због геј сликовнице допринеће да она буде урађена по убрзаном поступку, најкасније у јулу. 

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести