Ђурђев: Баста је слепи путник у Влади Србије, место му је у магарећој клупи!

“Раде Баста се отворено ставио у службу тзв. опозиције у Србији, директно ради на подривању Владе Србије чији је, нажалост, и сам члан, а у последњем обраћању јавности се дрзнуо до те мере да је умислио да може да председнику Србије Александру Вучићу наређује да ли ће и са ким седети за столом и преговарати“, изјавио је председник Српске лиге Александар Ђурђев.
aleksandar djurdjev, yt printscreen
Фото: Youtube Printscreen

Додаје да је Баста човек за кога нико живи у Србији није гласао и мисли да је изнад човека „који иза својих леђа има преко два милиона гласова добијених на директним председничким изборима“.

„Такав каубојски резон размишљања очигледно је научио од својих ментора у западним амбасадама из којих не излази", изјавио је Ђурђев.

Он је категоричан у ставу да председник Вучић нема шта да разговара са лажном опозицијом која брутално напада његове родитеље, брата и децу и која је и сама поручила да неће изборе, већ да хоће да Вучићу и физички и на сваки други начин пресуди на улици.

“Такве људе подржава Баста, али како наш народ каже, сличан се сличном радује. Ово је јединствен случај у свету да опозиција има свог министра у власти. Срећом, то ће кратко трајати, јер након најављених парламентарних избора Баста иде тамо где му је место - у магарећу клупу, а онда и на сметлиште историје" - подвукао је Ђурђев.

Фото: Youtube/ Pink

Председник Српске лиге уверен је да ће грађани Србије поново дати поверење људима окупљеним око Александра Вучића и Милоша Вучевића и да се варају они који мисле да наш народ слабо и кратко памти.

“Никакви нови отпори, жуте патке и обојене револуције неће проћи. Нови избори биће одлична прилика да се жито одвоји од кукоља и да тројански коњи попут Басте зграду у Немањиној 11 од избора па надаље могу да виде само на разгледницама", закључио је Ђурђев.

 

EUR/RSD 117.1119
Најновије вести