Ђурић: Монструозне претње деци председника Вучића

БЕОГРАД:  Потпредседник Главног одбора СНС Марко Ђурић позвао је данас надлежне институције да утврде одговорност у случају претњи деци председника Александра Вучића које, како наводи, данима спроводе Савез за Србију и "њихови медији". 
Marko Đurić, SNS  foto: Tanjug
Фото: Tanjug

"Потребна је оштра реакција да би се овакво дивљање спречило", поручио је Ђурић у саопштењу које је достављено медијима, а реч је, како каже, о "монструозним претњама деци председника Вучића".

Они, тврди Ђурић, без подршке народа, насиљем, уценама и претњама желе да се докопају власти."Грађани Србије сада, након вишедневне кампање Савеза за Србију и њихових медија против председника Србије и његових најближих могу да виде шта је резултат и шта је њихова политика - огољено насиље, простаклук и мржња". наводи Ђурић. 

Поједини медији пренели су да је на твит на званичном налогу председника Србије, у којем је Вучић јуче поручио колико је важно било привући кинеске инвестиције у Србију, одговорио један корисник под псеудонимом и упутио претње Вучићевој деци.

Маловић: Сада цртају мету и на деци

Болесне претње упућене деци председника Александра Вучића су ништа друго него резултат и огледало политике Ðиласа, Обрадовића, Јеремића и њиховог савеза, истакла је данас Владанка Маловић, члан Председништва Српске напредне странке (СНС) реагујући на нове претње преко друштвених мрежа.

Маловић је, у саопштењу, нагласила да, док се грађани Србије који желе нормалну, пристојну и снажну Србију радују новим инвестицијама, новим радним местима, опоравку и јачању српске привреде, присталице Ðиласовог, Обрадовићевог и Јеремићевог савеза прижељкују мртвог Данила и силовану малолетну Милицу. 

„Није им, ваљда, довољно што су почели да уходе и бебе, што свакодневно лажу, вређају, прете, и воде оркестриране кампање у Србији и ван ње против Вучића и свакога ко има било какве везе са председником Србије, сада, поново, цртају мете на деци и шире језиву мржњу која је за осуду сваког пристојног човека“, истакла је она.

На Твитеру је данас, корисник под налогом „Алеxандризам", на вулгаран начин вређао председника Србије и његову децу Данила и Милицу.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести