Ђурић: Напади на спот СНС-а доказ банкротства опозиције

БЕОГРАД:  Потпредседник Главног одбора СНС Марко Ђурић оценио је синоћ да "мржња, неукус и некултура" у нападима на спот листе "Александар Вучић - За нашу децу", у коме се говори о бољој будућности Србије, сведоче о "идејном, кадровском и моралном банкротству у српској назови опозицији".
Marko Đurić, SNS  foto: Tanjug
Фото: Tanjug

"Не брине и не провоцира њих то што председник Вучић у нашем програмском споту са дететом разговара о будућности Србије, њих вређа то што је Србија преживела њихову отимачину и идеологију која се сводила на девизу ''после нас потоп''", Ђурић у саопштењу за јавност.

"Поредити председника Вучића са Адолфом Хитлером због тога што се бори за бољу и сигурнију будућност сваког детета у Србији је врхунац неукуса опозиционе кампање мржње и сведочи колико су ти мрзитељи оперисани од свих нормалних емоција, и, осим тога, таквим будалисањем се вређају све жртве нацизма", оценио је Ђурић.

Према његовим речима, управо "они у чијим се кухињама кувају овакве бљувотине спроводе и пропагирају пребијање и прогон неистомишљеника, њихових породица и деце, што је управо методологија коришћена од фашиста и нациста".

"Ђилас, Јеремић и њихови хонорарци не могу Србији да опросте то што их је преживела и наџивела њихову политику расејавања наше деце по белом свету, и што се дрзнула да са самоувереношћу и оптимизмом гледа у будућност", закључио је Ђурић.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести