Гак: Претње о неизласку на изборе одраз несигурности

БЕОГРАД: Претње председника Народне странке Вука Јеремића о неизласку на изборе "ако се ништа не промени" увек су одраз несигурности опозиције у изборни резултат, каже члан Главног одбора Српске напредне странке Славко Гак.
g
Фото: Tanjug/ video arhiva

Поводом навода Јеремића да ће опозиција успети да у дијалогу о изборним условима уз посредовање ЕУ наступи тако да се дође до испуњења бар минималних услова за фер и слободне изборе, а да у супротном на изборима не би требало учествовати, Гак наводи да су те "претње" и одраз реалног сагледавања нечијих политичких домета.

То је сасвим политички фер уколико већ немате шта да понудите грађанима, поручио је Гак у саопштењу Градског одбора СНС Београд.

Реагујући и на Јеремићеву поруку да су грађани заинтересовани за животне теме, а не за односе у опозицији, Гак каже да би неко морао Јеремићу да објасни да су грађани заинтересовани за живот, а да су међусобни односи данашње опозиције само огољени односи огранака некадашње владајуће партије која је уназадила Србију.

Ти односи су, наводи Гак, односи профитерства и неразумевања основних потреба грађана, и као такви грађане изузетно занимају.

Пре свега због тога да вам више никада не дозволе да опет управљате њиховим животима онако како сте управљали јер вам ''животне теме грађана'' тада нису биле у агенди, поручује Гак.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести