Гојковић: Надлежни да регују, деца морају бити заштићена

БЕОГРАД:  Председница Скупштине Србије Маја Гојковић најоштрије је данас осудила као болесне и монструозне претње упућене деци председника Србије.
gojkovic, tanjug
Фото: Tanjug/T.Valič, arhiva

Она је позвала надлежне органе да хитно реагују у складу са законом, као што би то био случај, како каже, у свакој демократској држави када се прети породици председника.

"Данима се води најпрљавија кампања против председника Србије, његових сарадника, прате се мајке са бебама, а сада се деци председника упућују опасне претње. Зато надлежне институције не смеју да остану неме, јер сва деца у нашем друштву морају бити заштићена и безбедна", поручила је Гојковић у изјави за јавност. 

Она је уверена и да оваква политика мржње и претњи, која не преже ни од напада не децу, нема и неће никада имати подршку грађана Србије. 

"Грађани наше земље желе пристојну државу која се развија и напредује, а показали су да подржавају одговорну политику председника Александра Вучића, а не политику оних којима сметају инвестиције, а подстичу мржњу и насиље", истакла је Гојковић.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести