Градоначелник Новог Сада Милан Ђурић реаговао на узнемирујуће претње Вучићу: Објављивање умрлице председника Србије наставак је монструозне кампање која се води против њега и наше државе

Градоначелник Новог Сада Милан Ђурић реаговао је на претње упућене председнику Србије Александру Вучићу путем друштвених мрежа.
Милан Ђурић
Фото: Screenshot Instagram milandjuric/Ilustracija

-Објављивање умрлице председника Србије наставак је монструозне кампање која се води против њега и наше државе, и ја позивам све надлежне институције да под хитно реагују. Стварање атмосфере политичког линча није случајност, нити то може нити дело појединца. Иза тога директно стоје поједини лидери опозиционих странака којима одговара да се направи хаос, и да дестабилизују државу. Желети нечију смрт и то јавно призивати потврђује на шта су све спремни ти назови политичари без скрупула. Мржња и насиље су једино што знају. Сасвим је јасно да им је жеља да Србију врате у мрачну прошлост када су убијани државници функционери, јер им не одговара Србија која је са Вучићем постала јака и поштована држава у којој грађани достојанствено живе. Ја се надам да ће се коначно стати на пут овако језивим претњама по живот председника Вучића, који има огромну подршку грађана Србије.

Фото: Screenshot X

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести