Градски и општински одбори СНС најоштрије ОСУДИЛИ НАПАДЕ НА ПРЕДСЕДНИКА СРБИЈЕ

БЕОГРАД: Градски и општниски одбори Српске напредне странке широм Србије најоштрије су данас осудили претње председнику Србије Александру Вучићу и објављивање лажне читуље са његовим ликом.
sns logo, SNS
Фото: СНС

Општински одбор СНС Раковица најоштрије је осудио нове позиве на смрт председника Србије Александра Вучића, који долазе од стране опозиције.

"Умрлице са Вучићевим ликом и скандалозним текстом само су наставак болесне кампање коју опозиција води против председника Србије. На жалост ово нас не чуди. Након бројних напада на активисте СНС након срамотних објава и извештавања тајкунских медија, који су пре неколико дана оптужили Србију да је крива за бомбардовање, ово је само наставак исте изопачене кампање која се води против наше земље. Сви ови догађаји су само доказ да је мржња коју преко тајкунских медија сеју опозициони лидери, полако али сигурно метастазирала у чист фашизам", наводи се у саопштењу.

ОО СНС Раковица позвао је надлежне органе да приведу правди оне који поново цртају мету председнику Вучићу.

"Грађани Србије су те аутошовинисте, примитивце и прикривене фашисте одавно изопштили и поверење су дали онима који брину о држави и народу. И тако ће бити и 2. јуна када народ Србије поново изађе на изборе", додаје се у саопштењу.

Општински одбор СНС Вождовац најоштрије осуђује нове претње смрћу упућене председнику Александру Вучићу.

"Најновија претња смрћу нашем председнику у виду умрлице која се дели по друштвеним мрежама од стране опозиције, још један је показатељ како на морбидан начин покушавају да скрену пажњу на себе, пошто политичким програмом не могу. У недостатку аргумената и свесни своје немоћи, лидери опозиције више не бирају начин како да сруше све што је наш председник годинама градио и учинио за нашу Србију", наводи се у саопштењу.

Како је истакнуто, ово није први пут да се гнусно прети председнику Александру Вучићу.

"Зато под хитно виновници тих претњи морају бити приведени пред лице правде!Народ Србије показао је коме верује и коме пружа своју безрезервну подршку. Предаја није била и никада неће бити опција", пише у саопштењу.

Из Општинског одбора СНС Младеновац су поручили да, како су навели, ''морбидан чин Ђиласових НАТО издајника који прете смрћу председнику Републике Србије Александру Вучићу, објављујући умрлицу са његовом сликом, представља још један у низу скандалозних и срамотних напада на председника и његову породицу''.

''Само болестан ум може да позива на било чију смрт, а објављивање умрлице са сликом председника свих грађана ове државе је позив на убиство Србије'', наводе из Младеновачког СНС-а.

Општински одбор Српске напредне странке Стари град најоштрије осуђује изопачену и бесрамну кампању опозиције, коју на друштвеним мрежама воде против Александра Вучића.

''Објављивање 'умрлице' Александра Вучића представља још један људски и морални суноврат Ђиласове опозиције, за коју је легитиман вид политичке борбе - позив на убиство председника Србије'', наводе из ОО СНС Стари град.

Општински одбор СНС Нови Београд најоштрије је осудио претње упућене председнику Србије Александру Вучићу.

''Овај акт, који долази од појединаца повезаних са одређеним опозиционим групама, одражава алармантан ниво непријатељства и нетолеранције унутар политичког дискурса, оних који би насилно да освоје власт'', навели су из новобеоградског СНС-а.

Општински одбор Српске напредне странке Гроцка најоштрије осуђује објаву - "умрлицу" на друштвеним мрежама, којом се изражава жеља за смрћу председника Србије Александра Вучића.

''Понашање опозиције заслужује најоштрију осуду, посебно одређених појединаца, који услед недостатка аргумената и политичког програма посежу за прижељкивањем смрти председника'', наводе ОО СНС Гроцка.

Из Општинског одбора СНС Сурчин су саопштили да је у питању још један у низу ''скандалозних и монструозних покушаја опозиције да свргне председника Србије Александра Вучића са власти''.

''Од немоћи и слабости и без јасног циља за равноправну борбу, у страху од новог и још већег пораза на предстојећим изборима, на бездушан начин покушавају да пољуљају стабилност Србије и уздрмају садашњу власт. Власт која Србију свакодневно води у бољу будућност', додају из сурчинског СНС-а.

Повереница Савета за социјална питања, наталитет, избегла и расељена лица ГрО СНС Београд Наташа Станисављевић осудила је бруталне претње председнику Србије

''Тзв. опозиција је овим чином оголила своје намере и циљеве, а то је да се створи такав амбијент у нашем друштву и направе вештачке поделе које би резултирале уклањањем човека који је персонификација снажне и самосталне Србије - Александра Вучића'', навела је Станисављевић.

Из Градског одбора СНС Врање су поводом претњи председнику Србије саопштили да годинама уназад, ''издајничку политику без идеје и будућности Драгана Ђиласа, Србија и њени грађани демократским изборима шаљу на сметлиште историје''.

''У немогућности да напредак Србије и боље сутра њених грађана окончају, Ђиласовци једину алтернативу проналазе у претњама смрћу председнику Србије Александру Вучићу. Морбидној идеологији утемељеној на лажној борби против насиља, са јединим циљем освајања власти које ће главом платити Александар Вучић, једини гарант слободне и независне државе Србије, мора се стати на пут'', истичу напредњаци из Врања.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести