И данас реаговања поводом претњи породици Вучића

БЕОГРАД: Чланови и функционери СНС и данас реагују и осуђују претње упућене председнику Србије и његовој породици, истичући да за политику насиља и мржње нема оправдања.
aleksandar vucic, Tanjug/Dimitrije Gol
Фото: Танјуг/Димитрије Гол

Председник СО Земун Ненад Врањевац рекао је да нормална и пристојна Србија најоштрије осуђује гнусне претње и речи упућене председнику Вучићу и његовој деци и оценио да qуди који су кадри да такве претње изговоре немају здрав разум. 

Сигуран сам, да је понашање опозиције предвођене Ђиласом, Јеремићем, Обрадовићем и сличним силеџијама, утицало на то да се створи слика да су претње, псовке, насиље и мржња прихватљиви. Поручујем им да то није прихватљиво и никада не сме бити, истакао је Врањевац. 

Члан Градског одбора Београд СНС Раде Петровић осудио је као "најсвирепије насиље" нападе на децу председника Србије Александра Вучића и затражио да надлежни органи санкционишу одговорне.

Нема сумње да је овај гнусни чин генерисан политиком мржње и насиља коју, већ дуже време, промовише део опозиције, предвођене Ђиласом, Јеремићем и Обрадовићем, којој смета храбра и доследна борба Александра Вучића за демократску и просперитетну Србију и боqи живот свих њених грађана, каже он.

Грозно је и неприхватљиво да неко, у жеqи да сломи свог политичког противника и замени га на власти, посеже и за угрожавањем његове деце. 

У СзС-у би, коначно, морали да схвате да њихово простачко и насилничко понашање у Србији нема подршку народа, истиче Петровић. 

Осудама се придружио и члан Градског одбора Београд СНС Дејан Матић, као и чланица Градског одбора Београд СНС Соwа Божовић која каже да напади и претње смрћу упућене деци председника Србије заслужују презир и најоштрију осуду јавности. Она наводи да су грађани поверење указали политици прогреса, изградње, улагања и будућности Србије, а не политици која подстиче мржњу и насиље чији су све јачи заговорници Ђилас и његови саборци.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести