Игор Бечић: „Згранут сам синоћним дешавањем испред новосадске Градске куће“

Игор Бечић, председник Одбора за контролу служби безбедности дао је изјаву поводом догађаја испред Градске куће: „Као и огромна већина грађана Новог Сада, Војводине и Србије згранут сам синоћним дешавањем испред новосадске градске куће у режији Борислава Новаковића и шачице његових истомишљеника.
s
Фото: Igor Bečić

Човек који је широј јавности познат по томе што је засенио и самог Худинија јер је успео да у исто време буде на два места међусобно удаљена безмало хиљаду километара, у Народној скупштини Републике Србије и у грчком Солуну и приде да учини да из буџета Града Новог Сада нестане четири милиона евра који су волшебно осванули у џеповима његових страначких колега, дао је себи за право да јавно клевеће градоначелника Новог Сада Милоша Вучевића износећи гомилу лажи.

Са позиције председника Одбора за контролу служби безбедности обраћам се свим надлежним органима са захтевом да реагују у складу са својим овлашћењима и стану на пут овом хистеричном сејању мржње и ширењу лажи од стране Борислава Новаковића за кога се може рећи све осим да је оличење чојства и поштења што је и доказао својим подебелим досијеом  препуним мутних и противзаконитих радњи. Поред скрнављења новосадске градске куће Новаковић преко друштвених мрежа поручује да у "Новом Саду више ништа неће бити исто". Мора да му смета што је актуелна градска власт на челу са Милошем Вучевићем решила вишедеценијске проблеме Апотекарске установе, ЈКП "Стан" и Предшколске установе "Радосно детињство", док су ти проблеми своју ескалацију имали баш у време када је Новаковић био на челу градске администрације.

Посебну фрустрацију код Новаковића изазива чињеница да је актуелна градска власт у Новом Саду окончала пројекат Булевара Европе упркос чињеници да се он својски трудио да проневером четири милиона евра учини да том саобраћајницом никада не прође ни једно возило. Сваки напредак у Новом Саду за Борислава Новаковића је пораз јер је у супротности са оним што је он радио и ради и данас - уништава Нови Сад и зато и прижељкује да у Новом Саду ништа неће бити исто, не схватајући да још од његовог и одласка његових истомишљеника у политичку историју, у Новом Саду заиста ништа није исто и да Нови Сад већ седам година крупним корацима граби напред.

Овакво понашање Борислава Новаковића и шачице његових истомишљеника за мене није никакво изненађење јер је у складу са тачно утврђеним планом на који указујем већ дуже време. Прво су кренули са некаквим протестним шетњама па када су видели да на те шетње не долазе ни сви чланови њихове уже фамилије одлучили су се на други корак - фабриковање некаквих "узбуњивача"  путем којих покушавају да у јавност пласирају измишљене афере, а показаће време да ће врло брзо кренути и са физичким нападима на политичке неистомишљенике без обзира што је број тих неистомишљеника немерљиво већи од броја оних које су својим неистинама успели да заведу. Срамота је да неко попут Борислава Новаковића може без било каквих консеквенци да блати и вређа било кога, а поготово неког ко је Новом Саду донео толико тога доброг као што је то урадио Милош Вучевић.“

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести