Иштван Пастор: Долазе лепше године

Уверен сам у то да долазе лепше године него што су године иза нас, обећавајуће.
Predsednik Skupštine Vojvodine i SVM-a Ištvan Pastor Foto: R. Hadžić
Фото: Председник Скупштине Војводине и СВМ-а Иштван Пастор Фото: Р. Хаџић

То кажем потпуно озбиљно и одговорно. Надам се да ће се то и у следећој години и годинама после тога доказивати. Пред нама је преиод у којем можемо много брже и крупнијим корацима напредовати као друштво, и то је од интереса за сваког грађанина јер ће се то видети на условима живота, на породичној каси и на џепу људи.

На политичком пољу све је у знаку избора. Потрудићемо се, као СВМ, да останемо на ногама. Желимо да и надаље будемо конструктивна политичка снага која води рачуна о овдашњим мађарским националним интересима и о државним интересима. Те две ствари, после веома дугог периода, данас нису више у колизији, и то је велика вредност. У том смислу и ми као странка и ја лично желим то да наставим и тражићемо за то подршку и легитимитет на изборима.

На личном плану имам жељу да и ја и сви моји блиски у најширем смислу речи буду здрави у 2020. години. Осим тога, у следећој години ћу имати веома радостан породични догађај – женидбу млађег сина. То је велика ствар и желим да то што лепше прође и да се постави на шине на којима ће моћи да напредује како он буде желео- рекао је своје три жеље на питање “Дневника”, председник Скупштине Војводине Иштван Пастор.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести