БОРИ СЕ ПРОТИВ КОРУПЦИЈЕ, А ПОРОДИЦА МУ НЕЛЕГАЛНО ГРАДИЛА У РАКОВИЦИ? Гледатељка покопала Ђиласовог кандидата за градоначелника!

Обрадовић је у недељу гостовао у "Утиску недеље" на тајкунској Нова С.
youtube.com/NOVA S
Фото: youtube.com/NOVA S

Обмана је изгледа једино предизборно обећање које кандидати са листе опозиције "Србија против насиља" могу да обећају грађанима.

Навикли су они на лажи, попут шефа њихове коалиције, Драгана Ђиласа, па је тако његов кандидат за градоначелника, Владимир Обрадовић почео са неистинама везаним за сарадњу са Ненадом Поповићем.

Обрадовић је у недељу гостовао у "Утиску недеље" на тајкунској Нова С.

На питање водитељке да ли је био саветник код Ненада Поповића, договорио је да није, а истина је мало другачија. Докази да је слагао одмах су испливали.

Међутим, на самом крају емисије испливала је још једна ствар из биографије Ђиласовог кандидата за градоначелника.

У емисију се укључиа гледатељка која је рекла да цени Обрадовићеву борбу, али је упитала како она њему може да верује да се он бори против корупције када је његова породица нелегално градила у Раковици?

- Ценим борбу проф. Обрадовића против корупције и криминала али, ево, једно лаичко размишљање: како ја, као грађанка која треба 17. децембра да изађем на изборе, како да верујем у оно што он говори с обзиром на то да је његова породица нелегално градила у насељу Раковица? - пиала је она.

Наравно, као и сваки пут, када неко саспе истините чињенице у емисији, водитељка Оља Бећковић га исече и прекине везу.

Тако да је јасно као дан. Обмана је једини политички програм који опозиција може да понуди грађанима.

24sedam

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести