Ђурђев: Заветници би да бране српске интереса, а нападају пансрпску фирму каква је Телеком Србија!

,,Заветници у овој предизборној кампањи нису понудили ништа осим лепих речи о српству и Косову и Метохији, штавише, исте те лепе речи у пракси брутално газе.
aleksandar djurdjev, yt printscreen
Фото: Youtube Printscreen

Њихов последњи напад на Телеком Србија, једну од ретких српских компанија које су у стању да успешно послују широм српских историјских територија попут Републике Српске и Црне Горе, доказ је да, када су у питању конкретне ствари на делу, Заветници гуше домаћи економски интерес, а у корист страног" - изјавио је председник Српске лиге Александар Ђурђев.

Он је истакао да Заветници нуде лажне пароле попут избора између устава и ултиматума, те неће да кажу да је владајућа коалиција не само одбила разне ултиматуме и заштитила устав Србије, већ је и и једина брана да Србија неће капитулирати пред западним центрима моћи по питању лажне косовске државности.

,,Заветници и њима сличне лажне патриотске организације сваког дана урличу на сав глас да неће у коалицију са Вучићем, али их зато нећете чути да су против коалиције са Мариником Тепић, Радомиром Лазићем И са другим отвореним про-НАТО и про-ЕУ фигурама које ни не крију да је за њих проблем Космета већ решен 2008. године" - напоменуо је Ђурђев.

Председник Српске лиге подсетио је да су Двери, садашњи коалициони партнер Заветника, од 2018. до 2020. године биле у коалицији са Драганом Ђиласом и другим лево-либералним дериватима ДС-а.

,,Ђилас и Борис Тадић су им добри, а у њихово време ретко које јавно предузеће није закатанчено. У то време су српска предузећа продавана за динар и они то желе да, заједно са Заветницима, ураде и са Телекомом Србија чим дођу на власт. Није ли чудно да су Заветници и Аљбин Курти на истој страни када је у питању рушење Телекома Србија, и то баш сада када је исти добио важну битку за опстанак на Космету. Очигледно су и они данас само једни од Куртијевих барјактара у Београду" - закључио је Ђурђев.

 


Лични ставови аутора не представљају ставове руководства Дневника, главног и одговорног уредника нити редакције листа и портала Дневника, те исти не могу по основу објављених личних ставова аутора сносити имовинску, материјалну нити било какву другу одговорност.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести