КОАЛИЦИЈА "АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ - ВОЈВОДИНА НЕ СМЕ ДА СТАНЕ" ПРВА ПРЕДАЛА ЛИСТУ КАНДИДАТА ЗА ИЗБОР ПОКРАЈИНСКИХ ПОСЛАНИКА

Коалиција "Александар Вучић - Војводина не сме да стане" предала је вечерас Покрајинској изборној комисији листу кандидата за избор покрајинских посланика, у 20,45 сати, коју је подржало 7.079 бирача.
њ
Фото: Дневник (Р. Хаџић)

На конференцији за медије у Скупштини Војводине обратила се некадашња градоначелница Сомбора и прва на листи  Душанка Голубовић (СНС) која је истакла да се коалиција руководила чињеницом да за кратко време сакупи што већи број потписа.

-Први смо предали листу и прикупили смо више него довољан број потписа, стога се  захваљујем свима који су нам помогли да остваримо циљ  - објаснила је Душанка Голубовић. - Руководили смо се и чињеницом да су кратки рокови за спровођење изборног процеса па је за нас важно да и други у овом процесу имају адекватан простор за учешће. Због тога смо желели да будемо први, али не нужно да сакупимо број потписа који би говорио о величини и снази, већ о остваривању адекватних услова за предају изборне листе.

Фото: Дневник (Р. Хаџић)

Она је нагласила да коалиција окупљена око СНС-а чини тим који ће успешно реализовати све оно што су били задати циљеви, а који Србију чине независном, сувереном, уставотворном земљом грађана.

Покрајински секретар за привреду и туризам и председник ПО СДПС-а,  Ненад Иванишевић рекао је да та сранка није имала дилему с ким треба да подели ово тешко време и да је сигуран да је ова коалиција једина права брава свим облицима екстремизма.

Фото: Дневник (Р. Хаџић)

Генерални секретар Покрета социјалиста и покрајински секретар за социјалну политику Предраг Вулетић нагласио је да та странка још од 2008. године када је Србија била у националном, финансијском и социјалном смислу на коленима, види партнера у СНС-у и да ће и овог пута бити тако.

Фото: Дневник (Р. Хаџић)

Мирослав Шпановић из ПУПС-а и председник словачке странке "Словаци напред!" Павел Сурови  такође су потврдили да ће пружити подршку својим коалиционим партнерима и да су се  обе странке врло брзо склопиле договор да заједно изађу на предстојеће изборе.

 С. Ковач

EUR/RSD 117.1305
Најновије вести