"КАДА ДОЂЕМО НА ВЛАСТ- УВОДИМО САНКЦИЈЕ РУСИЈИ" Први на Ђиласовој листи открио праве намере опозиције

Лазовић, први на Ђиласовој листи, најавио је промену политике Србије према Русији када дођу на власт.
1
Фото: Printscreen/YouTube/Nova S

Посланик и вечити студент на Пољопривредном факултету, Радомир Лазовић, приликом гостовања у јутарњем програму на ТВ Прва, рекао је да ће странка "Србија против насиља", коју предводи Драган Ђилас, уколико победи на изборима, увести санкције Русији.

Лазовић, први на Ђиласовој листи, најавио је промену политике Србије према Русији када дођу на власт. 

- Да, ми се залажено за усклађивање спољне политике са ЕУ, што подразумева и увођење санкција Русиј - поручио је Лазовић. 

Такође, он је говорио и у Сребреници, оценивши да је оно што се тамо догодило геноцид за листу "Србија против насиља".

- Наша држава је, у време бивше власти 2010. године, донела Резолуцију по којој је прихватила карактеризацију Међународног суда правде, а где се каже да је то тако - рекао је он. 

На ову његову констатацију, водитељка јутарњег програма му је одговорила следеће: 

- А, Мариника Тепић је рекла да је тај геноцид почињен у наше име. 

Ко је Радомир Лазовић? 

Лидер SSP Драган Ђилас одлучио је да посланика Радомира Лазовића, вечитог студента на Пољопривредном факултету, кандидује за премијера Србије.

Лазовић који сада хоће на чело Владе је у време док је био вођа протеста „Не давимо Београд“ преко свог удружења „Микро Арт“ узимао је паре од Абазија који је у том моменту био директор „Рокфелер фондације“ за Западни Балкан.

Он је тако дебело наплаћивао демонстрације које је против власти, наводно у име народа, организовао покушавајући да направи неку револуцију на улици.

Документација до које смо дошли показује да је Паткар (надимак добио по жутој патки која је била симбол протеста које је организовао) новац који његово удружење добијало од албанских лобиста и осталих страних фондација додељивао сам себи, преко уговора о делу које је потписивао и као послодавац и као запослени!

Из папира се види да је потписао уговор о делу сам са собом, односно са својим удружењем "Микро Арт", на основу којег је само на једном пројекту зарадио 192.000 динара.

Да брука буде већа, Лазовић у овом документу чак и наводи да је предмет уговора осмишљавање и администрирање пројекта "Не давимо Београд"?! Тиме је показао да му није падало на памет да скрива да протесте против Београда на води директно финансирају албански лобисти и фондације које деценијама уназад раде против Срба и Србије!

Радомир Лазовић такође има својеврсно лутајуће занимање. Он је као своје занимање на листи коалиције "Морамо" навео дизајнер/радник у култури. Завршио је Девету гимназију, а не дизајнерску средњу школу.

У својој биографији сам каже "завршио основну и средњу школу, након чега је студирао Пољопривредни факултет". Из овога је јасно да је Лазовић завршио средњу школу - гимназију, и да није завршио Пољопривредни факултет. Лазовић има 42 године. 

Уколико и даље студира Пољопривредни факултет, у рубрици занимање је морао да наведе "студент пољопривреде". На том факултету нема одсека за дизајн, нити одсека за "раднике у култури", ма шта та флоскула значила.

24.седам

EUR/RSD 117.1305
Најновије вести