„МИ-ГЛАС ИЗ НАРОДА” поновио став да не жели у коалицију ни са СНС-СПС, ни са СПН

БЕОГРАД: Покрет "Ми-Глас из народа" поновио је данас свој став да не подржава улазак у коалицију у београдску Скупштину ни са коалицијом СНС-СПС, ни са потенцијалном коалицијом листе Србија против насиља и НАДА. 
Promo, logo/Mi glas iz naroda
Фото: Promo, logo/Mi glas iz naroda

Они су то саопштили на свом Икс налогу "@glas_iz_naroda", поводом јавног позива потпредседника СНС и кандидата за градоначелника Београда Александра Шапића на разговоре о потенцијалној сарадњи и плановима за развој Београда у наредне четири године.

"'Ми-Глас из народа' овом приликом јавно понављамо свој став да не подржавамо коалицију ни са коалицијом СНС-СПС, ни са потенцијалном коалицијом Србија против насиља и НАДА. Заинтересовани смо да преузмемо потпуну одговорност у власти, без прављења компромиса са досадашњим начином владања свих пост-петооктобарских власти, а то са наших 6 мандата није ни реално, нити би било фер за очекивати", написали су на свом налогу на друштвеној мрежи Икс (бивши Твитер).

Према њиховим речима, ако не буде формирана нова градска већина мимо њих и ако буду расписани нови избори, они сматрају да ће, сада већ као парламентарна листа, имати бољу прилику да представе свој план и програм за управљање Београдом, што ће дати гласачима јаснији избор од оног који су имали на претходним изборима.

Потпредседник Српске напредне странке и кандидат за градоначелника листе "Александар Вучић - Београд не сме да стане", Александар Шапић саопштио је да упућује јавни позив свим носиоцима мандата у Скупштини града Београда, а пре свега листи "Ми - Глас из народа, Александар Јерковић", да уколико желе, разговарају о потенцијалној сарадњи и плановима за развој Београда у наредне четири године.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести