ОПОЗИЦИЈА НЕ ОДУСТАЈЕ од сулудих захтева: ЗАБРАНИТИ ВУЧИЋА и дати ПЕТУ фреквенцију тајкунским медијима (ВИДЕО)

Тајкунска опозиција коју предводи Драган Ђилас само још музичку жељу није затражила, с обзиром на то да како им се испуни један захтев, они смисле нови, а све у циљу како би после рекли да им нешто није учињени те да на тај начин поново правдају изборни дебакл.
dragan djilas YT
Фото: Youtube/ Euronews Serbia

Маја Стојановић из Грађанских иницијатива, НВО која стоји иза ПроГласа, Борбе, Студената против насиља, Саво Манојловић радио за "Ресурс центар" Грађанских иницијатива, а која је у ствари део тајкунске Ђиласове опозиције, изнела је захтеве пред изборе 2. јуна:

Три ствари су кључне, а које би морале да се примене - да име Вучића не буде на листићу, да се да пета национална фреквенција и да сви избори буду у исто време, рекла је Стојановићева, поново захтевајући да се забраниниме Александар Вучић, али и алудирајући на то да се пета фреквенција да тајкунском медију.

Ипак, опозиционарке чињенице не иду у корист, пише "Информер."

Чак је и лидер коалиције НАДА и Милош Јовановић признао да су и раније власти користиле име председника Републике као назив листе.

Такође, јасно је да је пета фреквенција за Н1 или Нову С је класичан лобистички, бизнис покушај да тајкун добије још пара јер се Н1 и Нова С у Београду ионако већ сада види у већини кућа.

 

А оно што је посебно занимљиво јесте то да траже спајање избора, а до јуче су захтевали њихово раздвајање.

24 седам

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести