ПРЕДСЕДНИК СПС ИВИЦА ДАЧИЋ Имамо дужност да чувамо наше светиње, којих је највише на КиМ

РАШКА: Председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић поручио је да му је част да буде у Рашкој, наводећи да имамо дужност да чувамо наше светиње, којих је највише на Косову и Метохији.
ivica dacic, yt printscreen
Фото: Youtube Printscreen

  Дачић је казао да је Рашка средиште старе српске државе, верском и културном епицентру српског народа, саопштила је информативна служба СПС-а.  

"СПС своју политику заснива на идеји социјализма и патриотизма. Социјализам није асоцијација на једнопартијски систем, већ на могућност за све грађане да раде и од свог рада лепо живе. То је идеја социјалне правде у којој је на једног пензионера било троје, четворо запослених, чиме се стварао простор за социјалну надградњу и добру социјалну политику", рекао је Дачић.  

Он је навео да се и даље залаже за фабрике које раде и пуне су радника, за бесплатно школовање и бесплатну здравствену заштиту, активне домове културе у сваком месту, друштво без криминала и све добре вредности.  

"Свако дете мора да има исте могућности и прилике за успех, без обзира да ли долази из централног града у Србији или села у унутрашњости", поручио је Дачић и додао да идеја водиља треба да буду ставови и мишљења српског народа.  

"Позивам вас не да гласате за мене, него за себе, своје породице, за интересе државе Србије. Јер ако гласате за себе, сигуран сам да ћу ја, на челу ове листе, да имам много гласова", рекао је Дачић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести