ПРЕДСТАВЉАМО ИЗБОРНЕ ЛИСТE: ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ: „Др Војислав Шешељ – Српска радикална странка” Тридесетак кандидата из Војводине

Трећа проглашена изборна листа за републичке изборе јесте „Др Војислав Шешељ – Српска радикална странка” са 250 кандидата, на чијем челу се налази и носилац листе проф. Др Војислав Шешељ. Он, као и следећа три кандидата: економиста Љиљана Михајловић, апсолвент Александар Шешељ и дипломирани прваник Вјерица Радета долазе из Земуна. 
w
Фото: RIK

Некадашњи одборник у Скупштини Новог Сада и професор историје Вања Божић налази се на шестој позицији, а пензионерка Милена Биберѕић из Сремске Каменице је на 37. месту.

Одборница у актуелном сазиву новосадске скупштине, професорица српског језика и књижевности Снежана Мушицки,  на листи је под редним бројем 42, док је службеник Горан Ђокић 46. на листи. Професорица српског језика и књижевности из Новог Сада Даница Парошки на 69. је месту листе, а 83. је Новосађанин Владан Васић, машински инжењер. 

Неурохирург др Ненад Крајчиновић из Новог Сада налази се на 88. позицији изборне листе радикала.

Седморо Новосађана и још тридесетак кандидата долазе из Војводине, док је убедљиво највише радикала кандидовано из Београда – њих 78, а од градских општина, Земун је дао убедљиво највише имена на листи.   

СРС се може похвалити да на листи има занимања од доктора наука,  адвоката,  економиста, инжењера, преко приватних предузетника, сточара, техничара разних струка, до аутомеханичара и фризера.  

С. Кр.

EUR/RSD 117.1216
Најновије вести