СНС У КАМПАЊИ Орлић: Вучић има највећу подршку младих

Кандидат са листе „Александар Вучић – Србија не сме да стане” др Владимир Орлић посетио је Младеновац, где је разговарао са младим активистима Српске напредне странке, којима је рекао да убедљиво највећу подршку младих данас има политика председника Вучића, јер само она за њих ствара перспективу за добар живот у нашој земљи.
1
Фото: TANJUG/ SNS

„Свака битка је важна, али овог 17. децембра је – најважнија, јер одлучујемо о томе да ли ћемо државу да сачувамо, или ћемо да се вратимо у оно време када је нисмо ни имали – када су је уништавали, черупали, понижавали, претварали је у своју приватну фирму, у средство за богаћење. Нису пет пара давали за нашу Србију, за народ и његово достојанство. У то се време – не враћамо”, рекао је Орлић.

Нагласио је да држава постоји, у правом и пуном смислу, само ако је слободна, самостална и суверена, баш каква данас јесте, и само таква она може да има будућност, саопштено је из СНС.

„Ту и такву државу бранимо на предстојећим изборима, а ту и такву државу представља једино - председник Александар Вучић и листа која носи његово име, она гарантује да Србија неће да стане”, поручио је Орлић.

Током разговора са омладином Општинског одбора СНС Младеновац, Орлић и кандидат са листе „Александар Вучић-Београд не сме да стане” Александар Мирковић, послали су снажну поруку пред велики скуп у Штарк Арени, да Београд и Србија никада неће стати и да млади пружају највећу подршку политици Александра Вучића.

„Млади људи јесу будућност Београда и Србије и управо зато, они подржавају ону политику која значи добру будућност и даљи напредак нашег главног града, даљи напредак сваког дела наше земље, наше најлепше и нама најважније Србије. Зато млади људи данас кажу подршка изборној листи 'Александар Вучић-Београд не сме да стане', јесте наш пут у добру будућност”, поручио је Орлић.

„Бити са младим људима који се свакодневно боре за боље сутра Београда и Србије, велика је част и задовољство, али и обавеза, јер су то људи пред којима је будућност. Младеновац је један од примера где се развитак општине у протеклом периоду директно одразио на сам квалитет живота младих људи и то је резултат на који смо поносни”, нагласио је Мирковић.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести