СТУДЕНТСКЕ КАРТИЦЕ активне од данас ВУЧИЋ: Средњошколци до петка ДОБИЈАЈУ НОВАЦ! Биће још ДОБРИХ ВЕСТИ до краја године

ДУБАИ: Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да би 90.000 студентских картица требало да буде подељено и да су оне активне од данас, а да би средњошколци новац требало да добију до петка.
ftn studenti
Фото: Dnevnik.rs

Он је навео да има око 100.000 захтева за студентске картице, али да је валидирано 90.000.

Пресрећан сам што су наши пензионери добили тих 20.000 динара.  Верујем да ће моћи нешто да купе и себи, али ће моћи да купе и својим ближњима, да их обрадују нечим. Леп дан за њих, мало наше пажње за њихово стрпљење и за све оно што су за земљу увек спремни да учине", рекао је Вучић за РТС.

Он је навео да за средњошколце нема тачан дан када ће бити исплаћен новац, али верује да ће новац јединицама локалне самоуправе уплатити у понедељак, што значи да би до петка сви средњошколци, односно њихове мајке, односно самохрани очеви или старатељи требало да добију најкасније тај новац.

Фото: Tanjug (AP Photo/Peter Dejong)

Тако да то мислим да су добре вести за људе и верујем да ће бити још неких, да ли сада или пред Нову годину, једнократних давања. Мислим да је данас премијерка Ана Брнабић разговарала са једним делом људи у култури па ћемо видети и о томе обавестити јавност, поручио је председник.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести