ВУЧЕВИЋ У ПРЕПУНОЈ АРЕНИ: Србија НЕ СМЕ ДА СТАНЕ зато што наш народ има право на ДРЖАВУ, МИР, СТАБИЛНОСТ, БОЉИ ЖИВОТ и БУДУЋНОСТ (ФОТО)

Милош Вучевић је на предизборном скупу у Арени поручо да су у недељу, 17. децембра, пред грађанима важни и судбоносни, али лаки и једноставни избори.
v
Фото: Screenshot Instagram milosvucevic/Ilustracija

Пред грађанима ће бити они који су опљачкали нашу привреду, који су поништили све што смо стварали деценијама. Они који су нас осрамотили, обезвредили наше вредноси, и украли будућност наше деце, казао је он.

Вучевић додаје да са друге стране стоји само листа Александар Вучић - Србија не сме да стане.

Мотор развоја, који ову земљу води напред. Нећемо се вратити у године жуте елите, када су пљачкали Србију. Тада је свима било лоше, само њима, малој групи коју и данас води Драган Ђилас, је било боље. Једини одговор је победничка листа Александар Вучић - Србија не сме да стане, каже он.

Фото: Tanjug (Vladimir Šporčić)

Истиче да би после владе коју би формирала опозиција не би остао камен на камену.

- То би био нокаут за српску државу и пораз наших националних интереса. То би био пораз за све нас. Зато разумем председника Вучића када каже да не види како би рационално могло да се сарађује са том владом националне пропасти - додаје он.

Фото: Tanjug (Vladimir Šporčić)

Вучевић је на скупу у Арени поручио да Србија не сме да стане зато што наш народ има право на државу, мир, стабилност, бољи живот и будућност.

 

Истиче да се никада нећемо одрећи нашег народа на КиМ, и да за те вредности вреди живети и борити се.

- Ми вам гарантујемо, да ћемо дати и последњи атом наше снаге да заједнички остваримо ту визију. Зато народе, 17. децембра оловке у руке, идемо да гласамо и да победимо. Само један избор, једна опција, једна листа. Број 1, Александар Вучић - Србија не сме да стане. До коначне победе, живели, казао је Вучевић.

EUR/RSD 117.1192
Најновије вести