Србија данас: Изборни дебакл прикривају лажима о тучи на бирачком месту

Директним утицајем Душана Петровића и Небојше Зеленовића избори у Шапцу протекли су са тензијама, а на једном бирачком месту дошло је и до физичког напада на једног младића и његову мајку.
zelenovic01-tanjug-dragan-kujundzic
Фото: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Зеленовићеви медији овом, испоставиће се личном обрачуну, одмах су покушали да дају политичку димензију. Међутим, како се сазнаје, овај сукоб је последица ранијих нерашчишћених рачуна младића који је нападнут и пријатеља извесног О.М. са којим је нападнути половином августа ове године дошао у сукоб.

Како се сазнаје, о тадашњем обрачуну младића одмах је обавештена полиција, па је и случај напада на бирачком месту повезан са поменутим нападом који се догодио пре три недеље и нема никакву политичку конотацију.

Међутим, иако је реч о младићима сумњиве прошлости и њиховим међусобним размирицама, Душан Петровић и Небојша Зеленовић  сваку ситуацију коју могу да политизују користе не би ли преко својих медија покушали да капитализују, чак и туђу несрећу.

Колико им јефтино спиновање полази за руком јасно је било још 21.јуна, а још јасније 5. септембра, када је потврђен  њихов коначни изборни дебакл.

(Србија данас)

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести