Јованов: Фабрике су праве, као и имовина Шутановца 

БЕОГРАД: Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Миленко Јованов истакао је данас да су фабрике на југу Србије праве, као и Клинички центар у Нишу, баш као што је права имовина коју поседује лидер ДС Драган Шутановц.
milenko jovanov
Фото: Tanjug (arhiva)

Одбацујући као неистините наводе Шутановца о лажним инвестицијама на југу Србије, Јованов у саопштењу истиче да су "прави погони и фабричке хале „Џонсон електрика“, „Астера“, „Леонија“, „Цумтобела“ и других инвеститора у Нишу, баш као што је прави пашњак на Врачару Драгана Шутановца".

Јованов истиче и да је прави Клинички центар у Нишу, који је данас отворен на понос читаве Србије, "баш као што је правих 300.000 евра на девизном рачуну Драгана Шутановца"."Права је фабрика „Теклас аутомотиве” у Владичином Хану, баш као што су прави ручни сатови Драгана Шутановца, за које његове страначке колеге кажу да вреде више десетина хиљада евра", наводи Јованов.

Он каже и да зато народ Србије подржава Александра Вучића и Српску напредну странку. "Зато што зна да тиме што подржава Вучића, подржава онога ко се бори за народ, а не за себе, као и да не омогућава да се разним „шутановцима“, који на власт долазе у поцепаним патикама и избледелим фармеркама, а одлазе подгојени и обучени у најскупља одела, пуне новчаници и сламарице, док они завршавају на улици без посла", закључио је Јованов у саопштењу, саопштила је СНС.

Шутановац је претходно у Костолцу рекао да се грађанима уместо бољег живота нуде лажне фабрике и лажне инвестиције и да зато све више њих напушта Србију.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести