Јованов: Јадни иступи Шутановца и Јеремића

БЕОГРАД : Потпредседник Главног одбора СНС Миленко Јованов сматра да јадно делују иступи Драгана Шутановца и Вука Јеремића који не пропуштају прилику да Србију на сваком месту оптуже и прогласе кривом.
milenko jovanov fbakic
Фото: Дневник (Филип Бакић)

 "Чак и када појма немају о чему се ради и шта је у питању, као данас, они знају да је Србија крива и одговорна, и журе да је оптуже, жигошу и понизе", навео је он.

Како каже, Србија ће, на њихову жалост, и заштитити своје интересе, и градити добре односе са Македонијом.

"Потпуно је јасно да ту политику, која подразумева и поштовање другог, али и самопоштовање, ова два дилетанта нису у стању да разумеју", наводи се у саопштењу и додаје да њихови покушаји да се направе паметни делују комично, имајући у виду да је за њихово време Србија била само понижавана и само гажена.

Поводом одлуке да целокупно особље амбасаде Србије буде хитно повучено на консултације у Београд, Јеремић је на Твитер налогу написао: " Шта год се десило у Скопју, повлачење целокупног особља амбасаде је дипломатски дилентатизам и шарлатанство, својствено банана државама".

Лидер ДС је на истој друштвеној мрежи оставио сличан коментар:

" Да ли су побегли из МК због недозовољених активности, да ли је безбедност дипл. угрожена, да ли је УНЕСКО... шта год, то се тако не ради."

EUR/RSD 117.1544
Најновије вести