Јованов:  Јеремић без одговора грађанима и о политици СзС

БЕОГРАД:  Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Миленко Јованов оценио је да Вук Јеремић током гостовања на РТС није дао ниједан одговор који је дужан да да грађанима Србије, као и да није имао да каже ни једну реченицу о политици коју је смислио са Ђиласом и Бошком Обрадовићем.
Milenko Jovanov Foto: Tanjug
Фото: Tanjug

"Зато и бежи у бојкот избора, јер народ у Србији кловнове гледа у циркусу, или у новогодишњем програму, а на власти жели озбиљне и одговорне људе који имају идеју како и куда треба водити Србију", навео је Јованов, саопштила је синоћ СНС.

Јованов је додао да је РТС "у ударни термин довео Јеремића да својим наступом увесељава народ".

"Иако је овог пута у зграду ушао без моторне тестере и фантомке, Јеремић је био једнако живописан, иако није носио „вијетнамку"! Он је тресао кавез, уређивао емисију, постављао уреднике, правио програмску шему, налагао ко мора да гостује на РТС-у...", приметио је Јованов.

Према његовим речима, Јермић је открио и "страшну заверу" да је балкански „мини - Шенген" припрема за долазак стотина хиљада миграната, јер они, како кажер, сада седе у Турској и чекају да Вучић спроведе ту иницијативу, па да крену.

"Без „мини - Шенгена" изгледа да немају намеру да долазе ни у једну земљу из тог споразума појединачно", каже Јованов, саопштио је СНС.

Он додаје да бисмо вероватно чули и да је Земља равна, да је емисија још мало потрајала.

"Народ једино није успео да чује зашто је Јеремићу катарска амбасада из Берлина пребацивала паре, како се осећа његов велики пријатељ и финансијер Патрик Хо у америчком затвору, како је мишљење Међународног суда правде повољно за Србију, кад се Албанци стално на њега позивају и зашто косовскометохијски Албанци по сваку цену Вучића желе да избаце из преговора о КиМ, а Јеремића стављају на насловне стране својих медија уз изјаве захвалности и ко се коме више диви Јеремић Аљбину Куртију, или Аљбин Курти Јеремићу?", указује Јованов.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести