Јованов: Народ у Србији презире Обрадовића

БЕОГРАД:  Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Миленко Јованов рекао је вечерас да је лидер Двери Бошко Обрадовић упутио најстрашнију фашистичку претњу икада у Србији, што захтева, како каже, одговор и осуду свих који желе да Србија буде слободна и демократска држава.
Milenko Jovanov Foto: Tanjug
Фото: Tanjug

На тај начин он је реаговао на твит Обрадовића у којем он, између осталог, главном и одговорном уреднику листа "Информер" поручује да му "затвор не гине".

“То разуми као политички став и предизборно обећање иза кога сви стојимо.Мислиш ли да ће Вучић те прими у авион којим буде покушао да бежи из Србије?Мислиш да ћеш се извући после свих лажи и зла којим си загадио Србију”, написао је Обрадовић.

С тим у вези Јованов каже:

“Након што су његове силеџије тукле новинарке Пинка, након што је са својим горилама наоружаним моторним тестерама упадао у РТС и малтретирао новинаре и запослене, Обрадовић би сада да хапси и затвара новинаре који не пишу онако како он жели.То је Србија какву фашиста Обрадовић сања, то је Србија какву би, по његовим речима, желели и Ђилас, Лутовац и Јеремић, али је такву никада неће видети”.

Јованов наводи да народ у Србији презире Обрадовића, као што је својвремено презирао његовог, како каже, политичког идола, фашисту Димитрија Љотића.

“И никада му неће дозволити да Србију претвори у фашистички брлог у коме ће он батинама и затвором решавати питање неподобних медија, да би Ђилас и Јеремић могли у тишини да краду и отимају”.

А што се Александра Вучића тиче и тога ко се кога плаши и ко од кога бежи, најбоље показује то што су, каже Јованов, “јуначине Обрадовић, Ђилас, Лутовац и Јеремић и од избора побегли, само да се не би суочили са Вучићем”.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести