Јовановић: Стефановић је био марљив студент

БЕОГРАД: Власник Мегатренда Мића Јовановић изјавио је данас за Н1 да је министар унутрашњих послова Небојша Стефановић морао да полаже додатне испите пре него што је добио факултетску диплому.
mica jovanovic
Фото: Youtube Printscreen

Он је рекао и да је прича о томе да је Стефановића 1995. године дипломирао у фирми "Мегатренд интернешенал експерт конзорцијум лимјитид" из Лондона, да би му Факултет за пословне студије Универзитета Мегатренд у Београду ту диплому 2005. признао као факултетску, "пасе".

Јовановић тврди и да постоји "више од 1.000 сведока" који би могли да потврде да су предавања у то време редовно одржавана у Сава центру.

"Имате живе сведоке, имате фотогрфије које је радио чувени Мића Кактус - Милутин Рајковић, заиста постоје живи сведоци. Предавања су држали и наши и страни професори", казао је Јовановић.

Он је истакао да је Стефановић у то време марљиво студирао.

"Није био познат у то време, дакле ниједан разлог да му се гледа кроз прсте. Човек је радио у маркетинг служби државног предузећа 'Јабука'. Нико није очекивао да ће после да буде то што јесте, био је јако млад", нагласио је Јовановић.

Он је додао да је Стефановић тада завршио трогодишње студије и да је свих других 1.000 и нешто студената из Сава центра било у обавези да полаже и неколико диференцијалних испита.

"Сада не могу да се сетим колико, било их је пет или шест отприлике. Гарантујем да је све било најрегуларније, а понављам, ако мени не верујете можете да нађете бар пар стотина сведока", рекао је Јовановић.

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести