Јужнобанатски окружни одбор СНС даје снажну подршку Александру Вучићу у борби против мафије

Јужнобанатски окружни одбор СНС даје снажну, безрезервну подршку председнику Србије Александру Вучићу у борби против мафије, залагању за нормалну, пристојну, економски снажну Србију.
sns logo, SNS
Фото: СНС

Сви градски и општински одбори СНС у јужном Банату: Панчево, Вршац, Ковачица, Опово, Ковин, Алибунар, Бела Црква и Пландиште позивају председника Александра Вучића да се поново кандидује на председничким изборима 2022. године.

„Председниче имате моћну подршку грађана Србије какву до сада није имао ни један председник. Након вишедеценијског периода системског урушавања и пропадања, доследним спровођењем реформске и развојне политике, нашој држави вратили сте углед какав заслужује. Живот се вратио у наше градове и општине. Развој Србије не сме бити заустављен. Тајкунској опозицији пречи су њихови лични интереси, пуни џепови. Нико више у Србији не жели, повратак у прошлост, да броји деценије да се отвори нова фабрика, реновира болница. Србија заслужује да се развија, у нама грађанима имате снажне партнере да заједно наставимо да градимо, развијамо се као друштво у свим сегментима“, наводи се у саопштењу.

Јужнобанатски напредњаци истичу да увођење кољача у политичку арену, обрачуна са председником, остаће забележен као јединствен срамотан чин тајкунско мафијашке опозиције, до сада незабележен у цивилизованом свету.

„Грађанима остаје горак укус гађења након спознаје како се и са колико енергије тајкунско мафијашка опозиција устремила да обесмисли зверства кољача, пружајући им правну, медијску и другу подршку, проналазећи у њима савезнике за рушење власти. Ђиласова афирмација зла заслужује друштвену осуду. Кољачи и политичко-тајкунска мафија неће победити. Грађани Србије изабрали су пут напретка. Подршка председнику заједно идемо у нове победе“, наводи се у саопштењу Јужнобанатског окружног одбора СНС.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести