Линта осуђује увреде и претње хрватских навијача Милану Борјану

Председник Савеза Срба из региона Миодраг Линта најоштрије осуђује бруталне увреде и претње голману Канаде и капитену Црвене Звзеде од стране хрватских навијача на Светском првенству у Катару, посебно током фудбалске утакмице Канада – Хрватска, али и вишемесечне срамне и примитивне коментаре на порталима и друштвеним мрежама.
linta, tanjug jpap
Фото: Miodrag Linta, foto: Tanjug/J.Pap, ilustracija

 

Главни разлог жестоких и примитивних напада на Милана Борјана јесте што се поноси својим местом рођења тј. Книном и што се дичи да је рођен у Републици Српској Крајини и да је Крајишник.

Линта је уверен да Милан Борјан, Крајишици и  читав српски народ никада неће прихвати безочне и врхунске лажи хрватске политичке и интелектуалне елите да су Срби агресори и злочинци а Хрвати ослободиоци и жртве, као и да је злочиначка акција „Олуја“ тобоже била праведна и ослободилачка акција.

Крајишки Срби нису могли да изврше агресију на своје куће, станове, дворишта, њиве, ливаде, шуме, воћњаке, винограде, маслињаке….У питању је један од низу доказа који потврђује да се хрватско друшто није суочило са својом мрачном прошлошћу.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести