М. Јовановић: Да објашњавам Тањи Фајон је испод части

БЕОГРАД: Председник ДСС Милош Јовановић изјавио је данас да не учествује на састанцима међупартијског дијалога са европарламентарцима, не зато што не воли дијалог, већ зато што му је то, како каже, испод части.
Jovanovic
Фото: Youtube Printscreen

"Да седим са странцима, са неком Тањом Фајон, и да објашњавам како овде ништа не ваља. Ја прљав веш из куће не износим, макар био у подређеном положају", рекао је Милош Јовановић гостујући на телевизији О2.

То питање ће, како каже, решавати у дијалогу са властима.

"А и да ми дођу Руси, Американци, Кинези, Французи, који су релативно озбиљне нације, па бих се опет осећао нелагодно да пред неким странцем сад причам ''знате Вучић је овакав, медији су онакви''. Какви год да су, наши су", рекао је он.

"А онда ми дође нека Тања Фајон, европски парламентарац", рекао је председник ДС С, истичући да притом и сама ЕУ има проблеме које не може да реши.

"За мој укус поносног Србина је много да ми дође европски парламентараац из Словеније, да ме учи демократији. Не дозвољавам, какви год ми били, најлошији на свету, наши смо. Моја породица је моја и бранићу је од оних споља", рекао је Јовановић.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести