Мали: Нисам ни Драган ни Гојко Ђилас

БЕОГРАД: Министар финансија Синиша Мали одбацио је данас тврдње да има 24 стана у Бугарској, наводећи да он није Драган Ђилас који има десетина милиона евра на оф шор рачунима, као ни Гојко Ђилас да има 35 станова.
sinisa mali
Фото: Youtube Printscreen

“Ја бих замолио све оне који се баве том темом да престану да лажу јер то што раде нема никаквог смисла. Тако могу да кажу да имам 240 или 2.400 станова. Нема никакве разлике. Имам један стан који сам уредно пријавио и тамо идем са децом на летовање”, рекао је Мали.

Мали је оценио да прича о 24 стана заправо није права тема оним људима који се тиме баве већ, како је рекао, права тема је то што не могу да нађу рачуна Александра Вучића којих наравно нема.

“Није проблем њима да мени измисле 24 стана, тема је где су рачуни Вучића којих наравно нема”, рекао је Мали новинарима у Скупштини Србије.

Он је поручио новинарима да ако постоји нешто што није урађено у складу са законом са свим документима који то доказују оду код надлежних органа, али их је и позвао да, како је рекао, престану да лажу.

“Молим вас због моје породице и јавности, престаните да лажете на ту тему. Одговорио сам још пре неколико година. Ако постоји било шта што није у складу са законом, изволите, имате надлежне органе”, навео је Мали.

Он је то изјавио данас на конференцији за штапму у Скупштини Србије где је образлагао законе из области финасија, а на питање новинара о оптужбама које је изнео КРИК, иначе медијски сарадник Међународног конзорцијума истраживачких новинара (ИЦИЈ)у истраживању назаваном "Пандорини папири".

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести