Марковић: Гнусне лажи Тепић о мени и мојим сарадницима

ЈАГОДИНА: Председник Скупштине општине Јагодина и лидер ЈС Драган Марковић Палма одбацио је данас тврдње потпредседнице Странке слободе и правде Маринике Тепић о наводним снимцима и фотографијама малолетница у мобилном телефону једног од његових најближих сарадника и истакао да је реч о ''најновијој гнусној и одвратној лажи'' коју је Тепић пласирала.
d
Фото: Youtube Printscreen

''Никакве везе немам ни са каквим снимцима, ни са мобилним телефонима, а камоли са ћеркама мојих блиских сарадника, нити са било чијим ћеркама'', навео је Марковић у писаној изјави.

Додао је да ће тражити психијатријско вештачење Маринике Тепић због оптужби које је изнела на његов рачун и поновио да у Јагодини нити у било ком месту где је путовао и ''водио делегације'' није било сумњивих журки, осим, како каже, званичних вечера којима су присуствовали и представници медија.

''Данашњу њену конференцију за новинаре коцкари би назвали блефом, а ја не могу тако да је назовем, јер је по ко зна који пут најгрубље, најгнусније, најодвратније напала и мене и моје најближе сараднике, а напала је и полицију и Тужилаштво'', навео је Марковић.

На наводе Тепићеве да је један сведок поднео кривичну пријаву против Марковића, одговара да га је тужио ''криминалац, крадљивац аутомобила и лажов'', а не сведок.

''Он није сведок ничега, јер ничега није било. Може само да сведочи о својим крађама, како је и где и коме крао аутомобиле и ко зна шта још'', навео је Марковић.

Поводом навода Маринике Тепић реаговала је и директорка Центра за социјални рад у Јагодини Бисерка Јаковљевић.

Јаковљевић тврди да јеТепић данас злоупотребила претње представница једне опозиционе групе грађана њој (Јаковљевићевој) да ће на друштвене мреже поставити неприкладне слике њене малолетне ћерке.

Јаковљевић је у писаној изјави навела да је случај пријавила полицији, која је обавестила Тужилаштво за високотехнолошки криминал, и да је та жена притворена и да јој је одузет телефон о коме Тепић говори.

''Тепић је данас злоупотребила моју малолетну ћерку у политичке сврхе, а да ни једног тренутка није помислила на то како ће се изношење у јавност моје приватне ситуацију одразити на моје дете'', навела је Јаковљевић, уз поруку Тепић да престане да ''лаже грађане Србије''.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести