Мартиновић: На делу чист фашизам Ђиласа и Обрадовића

БЕОГРАД: Шеф посланичке групе СНС Александар Мартиновић осудио је данас инцидент испред Народне скупштине у којем је нападнут народни посланик Маријан Ристичевић уз оцену да је у Србији на делу чист и огољен фашизам хитлеровског и усташког типа иза којег , како каже, стоје лидер Савеза зс Србију Драган Ђилас и његов сарадник Бошко Обрадовић.
martinovic
Фото: Tanjug (D. Kujundžić, arhiva)
Мартиновић је рекао да су грађани данас могли да виде како изгледа демократија у режији Ђиласа и Обрадовића чије су присталице, како је навео, испред парламента физички напали Ристичевића.
 
''''Исцепали су му сако на комаде, тако би исцепали и Србију кад би дошли на власт. Бацили су Ристичевића на земљу и шутирали га, а у последњем моменту реаговали су посланик Марко Атлагић и скупштинско обезбеђење. Питање је шта би било са његовим животом'''', рекао је Мартиновић на седници парламента.
 
Он је рекао је да очекује да сви народни посланици и грађани осуде'''' фасистичко дивљање'''' Обрадовића и Ђиласа истичући да то нема никакве везе са политиком и страначким програмом, као и да се тако нешто у Србији никада није дешавало, а ни у Европи осим у Хитлеровој Немачкој ии Павелићевој НДХ.
 
Додао је да ће СНС као посланичка група и као странка наставити да се бори за снажну , демократску и развијену Србију и да се не дозволи да на власт икада дођу они који,каже, нападају друге само зато што су њихови политички неистомишљеници.
EUR/RSD 117.1776
Најновије вести