Михајловић: Блокадом желе да изазову хаос, изађите на изборе

БЕОГРАД: Потпредседница Владе Србије и министарка рударства и енергетике Зорана Михајловић изјавила је данас, поводом протеста и блокаде путева, да је реч о обичном терору мањине.
Zorana Mihajlović  Foto: Tanjug/video
Фото: Зорана Михајловић Фото: Танјуг/видео

"Јасно је било након првих окупљања, а данас је само потврђено да се ради о политички обојеном протесту. Никакав Рио Тинто, нити усвојени закони у Народној скупштини немају везе са блокадама пута", рекла је Михајловићева.

Потпредседница Владе је, у саопштењу, поново позвала организаторе блокада да "скину маске".

"Доста је било скривања. Саставите ваше програме и изађите на изборе и тамо кандидујте своју политику, а не да малтретирате људе. Блокадом путева желе да изазову хаос, јер им је јасно да немају подршку грађана. Једино насиљем које отворено пропагирају и претњама, као што то ради Александар Јовановић Ћута и њему слични могу да покушају да дођу до места у парламенту", закључила је Михајловићева.

Blokade
27.11.2021 • 19:35
"Blokadom haos zele/ Na izbore izadjite"/ Oni sto narod dele/ Kazu - onda se snadjite/ Tu pricu/ I vrapci znaju/ Nebuloze iz nje nicu/ Zato i ne haju/ Da svako napravi izborne skice/ Kako bi lakse do vrha/ Prosto receno/ To su kucine i trice/ Jer niti je razlog, niti svrha/ Narod polaze nade/ svuda u svetu/ u smislu blokade/ makar u kratkom naletu/ Ako cemo pravo/ Ni po babu ni po stricevima/ Da bi bilo drustvo zdravo/ Nema vise mesta princevima/ Politickim ili pravim/ Cinicemo drustvo zdravim/
EUR/RSD 117.3216
Најновије вести