Михајловић: Нападају ме они којима смета шта смо направили

ВРАЊЕ: Нападају ме они којима смета све оно што смо направили, између осталог 350 километара ауто-путева у Србији, рекла је данас потпредседница владе и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић.
mihajlovic, Tanjug/Zoran Žestić
Фото: Танјуг/Зоран Жестић

Министарка је то рекла након обиласка завршних радова на изградњи станова за снаге безбедности у Врању и почетка радова на изградњи постројења за пречишћавање отпадних вода у том граду, одговарајући на коментар новинара Н1 да је раније рекла да зна обрисе ко стоји иза тих напада на њу лично и на питање да ли је то неко од колега из владе.

"Мислим, када ме питате ко је то тачно, па сви којима сам мета представљају свакако оне којима смета све оно што смо направили. Немам друга обазложења, све друго сам рекла и стојим иза сваке речи које сам рекла", навела је Михајловић.

Истиче да је напада увек било и да ће их увек бити када се нешто ради, када се ствари завршавају и праве одређени резултати.

"Чини ми се да се онда ти нападају некада и појачавају. Сада сам дошла ауто-путем и поносана сам на сваки километар и тунел који смо урадили. Изгардити 350 километара аутопута су озбиљне и велике ствари. Негде ми се чини као да неко жели да избрише све то што је направљено и урађено", навела је Михајловић.

Михајловић истиче да то није добро ни за кога, али и да верује да грађани знају ко је шта урадио.

Додаје да ће зато увек бити напада, јер нам је, каже, ваљда такав менталитет, али и да када се праве неки резултати, то не може да остане непримећено.

 

 

EUR/RSD 117.1131
Најновије вести