Михајловић: Вучић ништа лоше није рекао за жене

ЗРЕЊАНИН: Потпредседница владе Зорана Михајловић изјавила је данас да председник Србије Александар Вучић приликом посете фабрици текстила "Еurotаy" у Краљеву није ништа лоше рекао за жене и поручила свима који, како је рекла, "покушавају Вучићеве мисли да тумаче као негативне" да то више говори о њима самима.
Zorana Mihajlovic/Fonet
Фото: FoNet

"Све што је рекао председник Србије Вучић у Краљеву када је реч о запошљавању жена између 40 и 50 година, ниједна једина његова реч није била ни инсинуација, нити у било ком смислу лоша реч", рекла је новинарима Михајловићева, која је посетила Зрењанин заједно с министром привреде Гораном Кнежевићем.

Додала је да су Вучићеве мисли позитивне.

"Сви они који покушавају да мисли Вучића тумаче као негативне мисли... то више говори о њима", рекла је Зорана Михајловић.

Вучић је током посете фабрици "Еurotаy" у Краљеву рекао да је казао власнику фабрике да мора да води рачуна о радницама, јер су то поштене, одговорне, вредне и марљиве раднице.

"Не могу да улазим у главу људи који су докони и мрзе, јер не могу да честитају на томе шсто тамо раде жене које имају и 50 и 60 година, што не траже само младу радну снагу, већ и жене које су изгубиле посао", навео је Вучић.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести