Милатовић: Дошао је крај мрачног режима, време је напретка

ПОДГОРИЦА: Заменик председника и кандидат Покрета Европа сад Јаков Милатовић је на предизборним конвенцијама у Бару и Улцињу, уочи председничких избора у недељу, поручио да Црна Гора има будуцност, да је дошао крај мрачног доба режима Мила Ђукановића и да следи време напретка.
jakov milatovic YT
Фото: Youtube/ MINA

"Када дођу људи који ће схватити важност луке, позицију, ширину и повезаност, овај град ће процветати. До сада је цветао шверц, а учинићемо све да процвета економија", рекао је Милатовић на конвенцији у Бару.

Ако је, казао је, ово град са толико сунца, са планинама у залеђу, са две обале, са богатом историјом и културом која једва чека да буде свету приказана, заиста не видим разлога да тако и не буде.       

"Желим и урадићу све да Бар буде град отворених врата”, навео је председнички кандидат ПЕС.

Он је рекао да је у Бару добио подршку, што од покрета и партија, уз нагласак колико цени и подршку сваког слободног појединца.

Рекао је и да зна да то у Црној Гори није лако, али му управо та подршка значи и говори да је људима доста и да не желе више да слушају лажи.

За свог противкандидата Мила Ђукановића је рекао да препознатљивим методама “плаши грађане, плаши људе с Јаковом Милатовићем”

“Али Црној Гори је доста лажних бранитеља, јер док су такви на бранику Црне Горе, горих непријатеља Црној Гори не треба”, поручио јеј Милатовић.

Ослобођени од страха и притиска, казао је, целом земљом пронели смо здраву визију о Црној Гори.

"Ону визију у којој су сви њени грађани и грађанке највеће богатство, ону у којој сви једнако уживају привилегије живота у овако лепој земљи", рекао је Милатовић у Улчињу и захвалио свима који су, како је казао, одабрали идеју о општем добру и поносан на историју коју стварамо заједно.

“У току председничког мандата увешћу Црну Гору у ЕУ, а снажан економски развој биће подстакнут и кроз валоризацију свих потенцијала ове општине. Драго ми је да у Улцињу знају колико је значајан 2. април и што ћемо га заједнички учинити датумом када је режим коначно пао”, навео је Милатовић.

Говорећи о променама које ће уследити одмах након 2. априла рекао је да “где има наде, има и напретка”.

“Ја видим светло на крају овог Ђукановићевог мрачног доба, видим светло јер видим људе испред себе. Видим на вашим лицима наду, а где има наде, сигурно да има и напретка”, казао је Милатовић.

Позивајући грађане Бара и Улциња да изађу на изборе у недељу, Милатовић је рекао да Црна Гора без Ђукановића на челу има чему да се нада.

"До сада верујем да сам се доказао као породичан, а не порочан човек. Као радан и посвећен и као човек који сваки посао обавља одговорно и до краја. Тако ће бити и кад постанем председник и слободно ме држите за реч. Свим срцем желим да видим успешан Бар и целу Црну Гору и знам да ћемо заједно успети у томе”, закључио је Милатовић.

EUR/RSD 117.1131
Најновије вести