Мировић: Одговор на лажи Борислава Новаковића

НОВИ САД: Поводом тврдњи члана Председништва Народне странке Борислава Новаковића о томе да Андреј Вучић управља Војводином и Покрајинском владом председник Покрајинске владе Игор Мировић изјавио је да се ради о ординарној лажи и измишљотини која је у функцији пропаганде и ширења неистина и обмана, којима су изложени председник Српске напредне странке Александар Вучић и чланови његове породице. 
igor mirovic, Dnevnik/Radivoj Hadžić
Фото: Дневник/Радивој Хаџић

Покрајинском владом АП Војводине и пословима који су у њеној надлежности управља сама Влада, односно њени чланови. 

Господин Андреј Вучић никада није утицао на доношење било које одлуке у надлежности Покрајинске владе, нити је присуствовао било ком догађају у њеној организацији. 

Тврдње Борислава Новаковића плод су ретроактивног погледа у огледало када су у име Демократске странке пословима Покрајинске владе управљали они који нису били њени чланови - Борис Тадић преко људи из свог Кабинета и Душан Елезовић, а Бојан Пајтић био марионета којом су управљали као у луткарском позоришту.

Осуђујем овакву врсту политичког деловања чија је суштина обмана и превара, а узроци се налазе у неспособности опозиционих политичких странака да јасном политиком и резултатима привуку поверење грађана.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести