Мировић: Санација штете након невремена увелико у току. Школе и вртићи приоритет, новац опредељен за Дом „Бранково коло“, Бачку Паланку...

Председник Покрајинске владе Игор Мировић објавио је на свом Инстаграм профилу информације о радовима који су спроведени да би штета настала услед јаког невремена била санирана.
м
Фото: Printscreen/ Instagram igor.mirovic

„Радови на крововима новосадских основних школа оштећених након великог невремена "Јожеф Атила" и "Петефи Шандор", као и радови на футошкој основној школи "Десанка Максимовић" увелико су у току“, написао је Мировић и додао да радове финансира Покрајинска влада Војводине.

„Осим футошке школе, где су обимнији, биће завршени до првог септембра. Данас смо определили и новац и за санацију крова новосадског Дома ученика средњих школа "Бранково коло" и очекујем да и овај дом буде спреман за почетак школске године. Наложио сам и да се обезбеди додатни новац за Бачку Паланку и усмери на сечу више од две стотине стабала у свим деловима општине. Хвала мојим сарадницима и градоначелнику Милану Ђурићу, као и градоначелницима и председницима општина широм Војводине које су претрпеле штету на труду да, најпре, школе и предшколске установе што пре санирамо.“ Мировић је нагласио и то се радови настављају и током наредних дана.

„Веома конкретно и прецизно решавамо све проблеме и отклањамо сву штету насталу током невремена“, истакао је он.

 

EUR/RSD 117.1131
Најновије вести